Discuss Scratch

kysk219dhsaek102
Scratcher
79 posts

Replying to a post gives me a 500 error

My browser / operating system: Windows NT 10.0, Chrome 75.0.3770.100, No Flash version detected

Sometimes, when I type a reply to a post and then click “Submit”, I get a 500 or 404 error. SCRATCH TEAM, FIX THIS PROBLEM! I HAD ENOUGH OF SERVER ISSUES!


This is my profile

rainbows keep kumquats away
it is true
CatsUnited
Scratcher
1000+ posts

Replying to a post gives me a 500 error

*insert post to 404 copypasta i use for topics like this*

Everyone I've seen has had issues with this for the last couple of weeks, and I wonder what changed in Scratch's servers that started all these forum issues, because something is clearly different from a month ago.
Capitan_Florida_2
Scratcher
100+ posts

Replying to a post gives me a 500 error

CatsUnited wrote:

*insert post to 404 copypasta i use for topics like this*

Everyone I've seen has had issues with this for the last couple of weeks, and I wonder what changed in Scratch's servers that started all these forum issues, because something is clearly different from a month ago.
yeah, what is goin' on?
also i got the same error.

scratch month time
Quote of the month: “what's with these lightsaber profile pics” - @LuigiJr, 2020
we just gotta get back to the website
make a better signature you lazy person make an sds project in time
yeah that's the truth sbout meh
bybb
Scratcher
1000+ posts

Replying to a post gives me a 500 error

CatsUnited wrote:

*insert post to 404 copypasta i use for topics like this*

Everyone I've seen has had issues with this for the last couple of weeks, and I wonder what changed in Scratch's servers that started all these forum issues, because something is clearly different from a month ago.
Well I mean someone started a forum backup system…

Game Over
You'll find me on @LastContinue from now on.
banana439monkey
Scratcher
1000+ posts

Replying to a post gives me a 500 error

CR quite a few times. My browser / operating system: Windows NT 10.0, Chrome 75.0.3770.100, No Flash version detected

Banana

Run, run, have fun, repeat. You are sure tue mowve and mowve and - kenny2automate 2018

Yes, I know that thing's inactive, the server's somewhat active. If my physical server actually had a power supply.
DANISON
Scratcher
100+ posts

Replying to a post gives me a 500 error

Yeah this is a problem…

Keep in mind that I do know that your arguments make more sense than mine. :)))))))

forever:: #ef9d15
have epic fun:: #438fe0
end
EIephant_Lover
Scratcher
500+ posts

Replying to a post gives me a 500 error

Yep, I'm having the same issue as well. Usually if I refresh it still gets posted, but sometimes it doesn't…

K02119
Scratcher
70 posts

Replying to a post gives me a 500 error

it happened to me once, just try again!
K02119
Scratcher
70 posts

Replying to a post gives me a 500 error

lets see if i get 1
K02119
Scratcher
70 posts

Replying to a post gives me a 500 error

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

K02119 wrote:

lets see if i get 1

Powered by DjangoBB

Standard | Mobile